کامیون ولوو

کامیون ولوو در دهه 1920

کامیون ولوو در سال 1920

کامیون ولوو در سال 1920

کامیون ولوو در سال 1920 یعنی دهه پیشرفت سریع کامیون ها و حمل و نقل جاده ای به وجود آمد. در اوایل دهه 1920، کامیون‌ها بسیار ساده بودند و اغلب به سیستم‌های محرک به وسیله زنجیر مثل موتورهای امروزی و همینطور تایرهای توپر و سنگین مجهز بودند. اما رانندگان این وسیله ها اغلب در معرض نوسانات جاده و همینطور شرایط جوی بودند. هنگامی که اولین کامیون ولوو سال 1928 از خطوط تولید خارج شد، دارای سیستم تعلیق عقب، لاستیک های تو پر و یک محفظه کاملأ بسته برای راننده بود.

اما حتی در این مرحله که شروع کار این شرکت بود، باز هم کامیون‌های ولوو از نظر ایمنی و کیفیت دارای استانداردهای بسیار بالایی بودند، به خصوص در مقایسه با کامیون‌های غیرسوئدی، که با توجه به آب و هوای نامناسب سوئد و جاده‌های سوئدی ضعیف طراحی شده بودند.

نسل اول کامیون ولوو

*سری 1 و 2 کامیون ولوو (کامیون ولوو در سال 1920)

ولوو در اواخر سال 1926 فعالیت خود را آغاز کرد و برای تولید خودروهایی که در آوریل 1927 قرار بود تولید شوند برنامه ریزی میکرد.

در دسامبر 1926، طراحی یک کامیون متوسط ​​(به نام “سری 1”) آغاز شد و در فوریه 1928، اولین کامیون ولوو کارخانه را در شهر گوتنبرگ کشور سوئد ترک کرد (در این مرحله اولیه تولید خودروهای سواری ولوو و کامیون ها در یک خط مونتاژ اتفاق میفتادند) .

*اولین کامیون – یک موفقیت غیر منتظره و خاص بود

برخلاف تصور بر تقاضای اندک کامیون ولوو در سال 1920، اولین کامیون ولوو یک محبوبیت سریع را شاهد بود. برنامه ریزی اولیه شرکت تولید 500 کامیون چهار سیلندر یعنی سری 1 بود . با این حال این تعداد در مدت زمان کوتاهی فروخته شد.

کامیون سری 1 ولوو کامیون های قدرتمندی نبودند اما دارای یک موتور بنزینی ساده چهار سیلندر بودند که 28 اسب بخار قدرت تولید میکردند. بار مجاز برای این کامیون معادل 1500 کیلوگرم بود، اما طراحی این کامیون اولیه به قدری خوب بود که مردم اغلب از آن برای حمل بار تا دو برابر رقم مجاز استفاده می کردند.

*گیربکس سه سرعته

سرعت کامیون های سری 1 بین 40 یا 50 کیلومتر در ساعت محدود بود (اما به نسبت بار، و شرایط کوهستانی کمتر میشد). با این حال، گیربکس سه سرعته طراحی مناسبی داشت که صدای کم گیربکس و خود کامیون رانندگی لذت بخشی را در آن دوران به راننده ارائه میداد.

در این کامیون مانند سایر کامیون ها تا اواسط دهه 1930، گرمایش اتاق محدود به گرمای موتور بود که از طریق دریچه فلزی که موتور را از کابین جدا می کرد، وارد کابین می شد.

*طراحی کامل ولوو

کامیون ولوو در سال 1920 با به وجود آوردن کامیون سری 1 تلاشی متواضعانه انجام داد که به لطف طراحی ساده، بسیار فراتر از انتظارات موفقیت آمیز بود. برخلاف بسیاری از کامیون‌های دیگر این دوره که هر قسمت از سیستم را یک شرکت طراحی میکرد، این شرکت موتور و گیربکس و بدنه را خود به تنهایی تولید کرد. این خودرو بدون کابین پشتی یا اتاقک سر پوشیده پشتی تحویل داده میشد، اما یک کابین استاندارد نیز برای این کامیون توسط شرکت خصوصی به نام ‘Åtvidaberg ‘ تولید شد که شخص خریدار میتوانست آن را سفارش و داخل شرکت ولوو جای گذاری و سپس تحویل مشتری میگردید.

با این حال، اکثر کامیون‌های این سری بدون کابین به مشتری تحویل داده می‌شدند که سپس کابینی مطابق با مشخصات درخواستی آن ها طراحی و نصب میشد.

باید گفت که در کمال ناباوری و به طور شگفت انگیزی بسیاری از کامیون های نوع 1 تا به امروز حفظ شده اند که نشان از کیفیت و مرغوبیت این کامیون ها دارد.

سری 2 کامیون ولوو

*سری 2 کامیون ولوو

کامیون سری دوم – به دلیل درخواست زیاد با کیفیت بیشتر ساخته شد….

پس از فروش خودروهای چهار سیلندر ولوو در سال‌های اولیه، مطمئناً موفقیت اولین کامیون ولوو شگفت‌انگیز بود. کامیون سری یک که انتظار فروش 2 ساله برای 500 عدد میرفت در مدت 6 ماه به فروش رفت و به دلیل تقاضای زیاد 500 کامیون دیگر از سری یک پیش فروش شد.

این امر باعث شد شرکت تا مدت 2 سال بدون وقفه و استراحت به تولید کامیون بپردازد.

تغییرات زیادی در کامیون جدید سری 2 به نسبت کامیون سری 1 به وجود آمد.

علیرغم این واقعیت که کامیون‌های شرکت های دیگر در آن زمان روز به روز قدرتمندتر می‌شدند، ولوو در فاصله کوتاه شش ماهه اول هیچ شانسی برای ایجاد موتور قدرتمندتر از موتور چهار سیلندر با 28 اسب بخار قدرت نداشت اما در نسل دوم از موتور 6 سیلندر نیز بهره برد و به تولید رساند.

کامیون ولوو سری اول

*قابلیت رانندگی بهبود یافته

اولین کامیون دارای ابعاد مسیری مشابه با اولین خودروی سواری ولوو بود (فقط 1300 میلی‌متر) و این مسئله هنگام رانندگی در جاده‌های آن زمان مشکلات جدی ایجاد میکرد. این جاده‌ها به جهت عبور و مرور گاری ها طراحی شده بودند، که برای کامیون نسل اول که عرضی حدود 1.5 متر داشت بسیار کم بود و مشکلاتی ایجاد می‌کرد.

به همین دلیل در طراحی کامیون سری 2 عرض اتاق با تغییر فنربندی ماشین جمع و جور تر شد.

*مناسب از نظر اقتصادی

از بسیاری جهات، کامیون دوم برای تولید اقتصادی تر بود. به عنوان مثال، فرمان چوبی زیبا با یک فرمان استانداردتر تعویض شد.

کامیون سری 2 کاملاً موفق شد و مورد علاقه همگان قرار گرفت و حتی شرکت های اتوبوسرانی شروع به استفاده از این کامیون به عنوان پایه ای برای یک اتوبوس کوچک ساده اما قابل اعتماد کردند. این اتوبوس های کوچک دارای یک شاسی کامیون بودند که بدنه اتوبوس با دیزاین چوبی و ورق فولادی پوشانده شده بودند.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

2 × 4 =